βρείτε μας στο facebook & twitter:facebook  twitter

ασυρματο ιντερνετ στο ξενοδοχειο villa bellevue

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου μας

σελίιδες στα αγγλικά ελληνικά σελίδες στα ρώσικα σελίδες στα γαλλικά σελίδες στα γερμανικά

χαρτης ξενοδοχειο στην αγια πελαγιαΠου βρίσκεται το Ξενοδοχείο Bellevue Village στην Κρήτη

Το ξενοδοχείο Bellevue Village βρίσκεται μόλις 18 χιλιόμετρα δυτικά του Ηρακλείου, στον κόλπο της Λυγαριάς, κοντά στο γνωστό τουριστικό θέρετρο Αγία Πελαγία.

Το κέντρο της Αγίας Πελαγίας απέχει μόλις 1500 μέτρα από το ξενοδοχείο μας, ενώ η κοντινότερη αμμώδης παραλία βρίσκεται λιγότερο από 1000 μέτρα από το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο μας είναι χτισμένο ανάμεσα σε ελαιόδεντρα και με υπέροχη θέα προς το Κρητικό Πέλαγος και τον κόλπο της Λυγαριάς.

Πώς να φτάσετε από το Ηράκλειο στο ξενοδοχείο μας

Για να φτάσετε στο ξενοδοχείο μας από το Ηράκλειο, θα πρέπει να ακολουθήσετε την εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου. Λίγα μέτρα πριν την Αγία Πελαγία στο δεξί σας χέρι θα δείτε μία γαλάζια πινακίδα με το όνομα του ξενοδοχείου "Bellevue Village”.

Στο χάρτη μας η έξοδος αυτή απεικονίζεται με το πράσινο βελάκι, ενώ μπορείτε να δείτε το ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κόλπο της Λυγαριάς. Από την στιγμή που θα στρίψετε δεξιά από την εθνική οδό, το ξενοδοχείο απέχει μόλις 200 μέτρα.

Συντεταγμένες για GPS / Google Earth

Κάντε κλικ στο αρχείο που θέλετε και ανοίξτε το με το Google Earth ή περάστε το στο GPS σας. Εναλλακτικά μπορείτε να τις περάσετε χειροκίνητα με τα νούμερα παρακάτω.

1. η θέση του ξενοδοχείου μας στο Google Earth

2. η έξοδος από την Εθνική Οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου ή το αντίστροφο στο Google Earth

3. Η θέση του ξενοδοχείου μας σε συντεταγμένες για Garmin GPS (N35 23.856 E25 01.459)

4. η έξοδος από την Εθνική Οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου σε συντεταγμένες για Garmin GPS (N35 23.699 E25 01.322)

Από την δυτική Κρήτη προς το ξενοδοχείο μας

Αν έρχεστε από το Ρέθυμνο ή τα Χανιά ακολουθώντας την εθνική οδο προς τα ανατολικά (προς Ηράκλειο), να θυμάστε ο δρόμος προς το ξενοδοχείο βρίσκεται μερικά μέτρα μετά την έξοδο της Αγίας Πελαγίας.

Στο χάρτη το κόκκινο βελάκι δείχνει την έξοδο που θα σας οδηγήσει στο κέντρο της Αγίας Πελαγίας, ενώ ο δρόμος για το ξενοδοχείο μας έχει σημειωθεί με πράσινο βελάκι. Στην έξοδο από την εθνική οδό προς το ξενοδοχείο υπάρχει ταμπέλα «Bellevue Village».

εξοδος για το ξενοδοχειο villa bellevue