βρείτε μας στο facebook & twitter:facebook  twitter

ασυρματο ιντερνετ στο ξενοδοχειο villa bellevue

Από το αεροδρόμιο Ηρακλείου στην Αγία Πελαγία

σελίιδες στα αγγλικά ελληνικά σελίδες στα ρώσικα σελίδες στα γαλλικά σελίδες στα γερμανικά

Από το αεροδρόμιο Ηρακλείου στην Αγία Πελαγία με λεωφορείο

Αν σας ενδιαφέρει ο φτηνότερος τρόπος για να φτάσετε στο ξενοδοχείο μας από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, αυτός είναι σίγουρα με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.
Ακριβώς απέναντι από την έξοδο του αεροδρομίου Ηρακλείου μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο και να μεταφερθείτε στο κεντρικό σταθμό λεωφορείων της πόλης που βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι του Ηρακλείου, αλλά και στο κέντρο της πόλης. Από εκεί θα επιβιβαστείτε σε νέο λεωφορείο το οποίο θα σας μεταφέρει στην Αγία Πελαγία.

Το κόστος του εισιτηρίου του λεωφορείου από το αεροδρόμιο Ηρακλείου στο κεντρικό σταθμό είναι 0,90€ (2008). Από το κεντρικό σταθμό λεωφορείων στο Ηράκλειο ως την Αγία Πελαγία το κόστος μεταφοράς ανά άτομο είναι 2,70€.

Από το κεντρικό σταθμό λεωφορείων τα δρομολόγια από Ηράκλειο προς Αγία Πελαγία (και αντίστροφα) πραγματοποιούνται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τα εξής δρομολόγια:

Από το Ηράκλειο προς την Αγία Πελαγία
8.30 - 9.15 - 14.30

Από την Αγία Πελαγία προς το Ηράκλειο:
9.15 - 10.00 - 15.15 - 17.30

Σημείωση. Όταν κάνετε την κράτηση σας στο ξενοδοχείο μας, ενημερώστε μας αν θέλετε να σας μεταφέρουμε από το κέντρο της Αγίας Πελαγίας στο ξενοδοχείο μας. Η απόσταση είναι 1500 μέτρα περίπου και δεν θα είναι εύκολο να την περπατήσετε κουβαλώντας τις αποσκευές σας.

Από το αεροδρόμιο Ηρακλείου στην Αγία Πελαγία με ταξί

Ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο ξενοδοχείο μας από το αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι με ταξί. Εδώ έχετε δύο επιλογές:

  1. να περιμένετε υπομονετικά (κυρίως τις περιόδους υψηλής τουριστικής κίνησης) στην σειρά έξω από το αεροδρόμιο στο σταθμό των ταξί μέχρι να έρθει η σειρά σας για να επιβιβαστείτε.
  2. να κλείσετε ένα ταξί μέσω ιντερνετ, όπου ο οδηγός του ταξί θα σας περιμένει κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, θα σας παραλάβει από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου και θα σας μεταφέρει στο ταξί του για να ξεκινήσετε αμέσως την διαδρομή σας.

Το κόστος ανέρχεται περίπου στα 35€και εξαρτάται από των αριθμό των αποσκευών σας και την ώρα που θα φτάσετε στο Ηράκλειο.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κρήτη

Αν σκοπεύετε κατά την διάρκεια των διακοπών σας στην Αγία Πελαγία να ενοικιάσετε αυτοκίνητο για να ταξιδέψετε στην Κρήτη και να γνωρίσετε τις πολλές ομορφιές του νησιού, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περισσότερες εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων στη Κρήτη προσφέρουν δωρεάν παράδοση και παραλαβή στο αεροδρόμιο. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη δωρεάν υπηρεσία για να  γλιτώσετε το κόστος του ταξί από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο μας.

Με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο θα μπορέσετε να επισκεφτείτε όλες τις ξεχωριστές παραλίες κοντά στην Αγία Πελαγία, καθώς και περιοχές με έντονο τουριστικό ενδιαφέρον όπως το Μπαλί, το Φόδελε (εκεί όπου γεννήθηκε ο El Greco), την Ρογδιά και την Αχλάδα, την Κνωσό, κα.